Dr. Edward Bach

Bach blomster remedier

Den engelske læge Edward Bach (1886-1936) er kendt for udviklingen af de 38 Bach blomster remedier, som er tilberedt af vilde træer, planter og blomster. Han fandt ud af, at i hver af dem fandtes en helbredende egenskab, som kan benyttes til at helbrede kroppen på en naturlig måde via sindet og følelseslivet.


Dr. Bach havde praktiseret i over 20 år i London i Harley Street som bakteriolog og homøopat. Han opgav sin praksis i 1930 for at hengive sig til at arbejde med energierne i planteverden, som kunne genoprette livskraften hos den syge, således at han/hun ville være i stand til at overvinde sine bekymringer, sin frygt osv. og således hjælpe med til at helbrede sig selv.


De 38 blomsterremedier bruges ikke direkte for fysiske lidelser, men for menneskets negative tilstand i personligheden og sindsstemninger.


En langvarig tilstand med bekymringer og frygt vil påvirke mennesket på en negativ måde, f.eks. ved humørsvingninger, træthed, utilpashed, følelsen af ikke at være sig selv, disse tilstande vil påvirke kroppens naturlige modstandskraft.


Ved indtagelse af Bach blomster remedier, som bestemmes og gives udfra personens personlighed, temperament, livssyn, bekymringer, osv. samt årsagerne til disse, vil personen opnå harmoni, fred, håb, glæde og ro, således at livskraften igen vil strømme frit og den naturlige helbredelse kan finde sted.


Har du brug for at få det bedre? Eller går du med følelser, som du har svært ved at tackle?

Så er du velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 61 75 06 19 eller via mail, så vi kan aftale en tid til samtale omkring problemet/problemerne og finde frem til de af Bach´s Blomsterdråber, som vil kunne støtte og hjælpe dig.


Bach-blomsterne